Facials

Wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan gericht op huidverzorging en ontspanning. Wij werken in de behandeling uitsluitend met de hoogwaardige producten van Medik8.

Skin Improvement

Wij bieden diverse behandelingen aan gericht op de verbetering van de huid. Denk aan fijne lijntjes, pigmentatie, acné, rosacea, ouderdomswratjes en andere onregelmatigheden.Lycon Waxing

In de salon kun je terecht voor het ontharen van het gezicht en lichaam. Wij maken voor gevoelige delen gebruik van de hotwaxen van Lycon. Voor de armen en benen gebruiken wij de Lycon striphars.

Brows & Lashes

Voor het stylen van je wenkbrauwen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diversen behandelingen aan gericht op het stylen van de wimpers & wenkbrauwen. Bijv. Wimperlifting Henna brows, of het verven van je wimpers of wenkbrauwen.


Hand & Feet

In de salon kun je terecht voor een cosmetische voetbehandeling of manicure. Of het lakken van de nagels met gellak! 

Make-up

In de salon verkopen wij de prachtig gepigenteerde make-up van het merk Pupa Milano, en de minerale foundations van Fresh Minerals. Wil je een advies welke foundation of lipstick het beste bij je huid past? Vraag vrijblijvend advies of bespreek de mogelijkheden voor een make-up workshop!