Medik8 Eyes & Lips Micellar Cleanse

Medik8 Eyes & Lips Micellar Cleanse is een krachtige maar zachte reiniger voor de ogen en is kan zelfs watervaste mascara en lippenstift verwijderen zonder de huid uit te drogen

Totale inhoud: 100 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 28,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 Full Lash & Brow Duo

Medik8 Full Lash & Brow Duo zorgt voor langere en vollere wimpers en wenkbrauwen. Het serum bevat actieve werkstoffen die de haargroei stimuleren en zorgen voor een goede hydratatie. Het resultaat is een stel gezonde, flexibele wimpers en wenkbrauwen met een natuurlijke glans. Het serum is veilig in gebruik en zorgt niet voor irritatie aan de ogen.

Totale inhoud: 6 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 57,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 Mutiny

Medik8 Mutiny is dé oplossing voor droge en gebarsten lippen. De formule bevat natuurlijke squalaan, een lipide die bijna identiek is aan huideigen lipiden. Het vult het tekort aan vocht en vetten aan voor zachte, gehydrateerde en gezonde lippen. Ook voorkomt het dat het vocht verdampt en dat de lippen opnieuw uitdrogen. Olie van duindoorn is rijk aan omega 3, 5, 7 en 9, die helpen de natuurlijke lipidenbarrière van de lippen te herstellen. Daarnaast biedt het langdurig voeding en hydratatie. Hyaluronzuur is in staat om 1000 keer het eigen gewicht in vocht vast te houden. Het heeft een intensief hydraterende werking en zorgt zo voor soepele lippen.

Gebruik: Breng de lippenbalsem zo vaak aan als gewenst. Je kan ook 's avonds een royale laag aanbrengen als een rijk lipmasker.

Resultaat: Voor droge, gebarsten lippen, Hydrateert langdurig en intensief, Ondersteunt het herstel, Voor zachte, soepele en gezonde lippen

Totale inhoud: 15 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 34,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 CSA Philosophy Kit Eye Edition

Medik8 CSA Philosophy Kit Eye Edition bevat alle producten die je nodig hebt voor een jeugdige en stralende blik. Na enkele weken heeft de huid onder je ogen een fris, jeugdig en stralend uiterlijk! Deze kit bevat:

 • Eyes & Lips Micellar Cleanse 30ml is een verfrissende en voedende reiniger waarmee je waterproof en langhoudende make-up eenvoudig verwijdert. De 3-fasen reiniger met micellen verwijdert onzuiverheden effectief, terwijl het de huid hydrateert. De formule is vrij van kunstmatige geurstoffen. Een kleine hoeveelheid is al voldoende en je hoeft niet hard te wrijven om make-up te verwijderen. Schud de fles om de formule te activeren. Breng een beetje remover op een wattenschijfje aan en druk het zachtjes enkele seconden tegen je ogen en lippen aan. Veeg vervolgens de make-up weg. 
 • C-Tetra Eye 7ml is een verhelderend en verjongend serum met vitamine C. De 100% gestabiliseerde en hydraterende formule is perfect voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het trekt snel in en zorgt voor een frisse en wakkere blik. Dankzij de frisse citrusgeur heeft het serum een verkwikkende werking. Breng elke ochtend een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid onder de ogen en op het wenkbrauwbot. Vermijd de oogleden.
 • Advanced Day Eye Protect 15ml is een oogcrème die de kwetsbare huid rondom de ogen beschermt en voedt. Het voorkomt tekenen van veroudering rondom de ogen die worden veroorzaakt door externe invloeden. Ook hydrateert het de huid en het vermindert wallen en donkere kringen. Het resultaat is een gladdere en jeugdige huid. De milde formule trekt snel in. Breng elke ochtend een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid rondom de ogen. Vermijd de oogleden.
 • Retinol Eye TR 7ml is een krachtig oogserum dat werkt terwijl jij slaapt. Het stimuleert het natuurlijke exfoliatieproces en het zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. Vitamine E helpt de formule te stabiliseren en de Time Release Technology verlaagt de kans op irritaties. Dit serum biedt zichtbare resultaten zonder de huid te irriteren. Met dit krachtige product zorg je voor jeugdige en stralende ogen. Breng 's avonds op de gereinigde huid onder de ogen en op het wenkbrauwbot een kleine hoeveelheid serum aan. Vermijd de oogleden. Het gebruik van retinol zal langzaam opgebouwd moeten worden. Breng het serum de eerste twee weken tweemaal per week aan. De daaropvolgende twee weken kun je het serum om de nacht gebruiken. Daarna kan het serum elke nacht gebruikt worden.
Huidtype: Alle, droge en rijpe huid
€ 142,95

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 Advanced Night Eye

Medik8 Advanced Night Eye is een oogcreme met retinol voor de nacht. Deze rijke maar snel absorberende crème voedt het onder-oog terwijl je slaapt. De huidstructuur wordt verfijnd en worden fijne lijntjes en rimpels verzacht. Tevens zorgt de crème voor een betere hydratatie. Ideaal voor de ouder wordende huid.

Totale inhoud: 15 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 52,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 Advanced Day Eye Protect

Medik8 Advanced Day Eye Protect is een hydraterende anti-aging oogcreme met SPF30 om de tere huid rondom de ogen te beschermen. De crème helpt de schadelijke gevolgen van UV-straling, infrarood en vervuiling te verminderen en pakt huidveroudering aan waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Totale inhoud: 15 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 58,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 Eyelift

Medik8 Eyelift is een anti-aging oogserum dat speciaal is ontworpen om het uiterlijk van oogcontouren te helpen verlichten en vorm te geven. De huidveroudering wordt vertraagd en zijn donkere kringen en wallen minder zichtbaar. Geschikt voor alle huidtypen.

Totale inhoud: 15 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 48,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum

Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum is een mild en zeer effectief serum voor de ogen, dat tekenen van huidveroudering vervaagt. Het belangrijkste ingrediënt is retinyl retinoate, dat lijntjes en rimpels doeltreffend vermindert. Pigmentvlekken vervagen en de huidtextuur wordt verbeterd. Ook zorgt het ervoor dat de huid rondom de ogen een vitale en frisse uitstraling krijgt. Deze vorm van vitamine A zorgt al binnen 4 weken voor een zichtbaar resultaat en het is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Hyaluronzuur biedt een intensieve hydratatie en vitamine E is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen. Dit serum kan zowel 's ochtends als 's avonds worden aangebracht. 

Totale inhoud: 15 ml

Huidtype: Alle, droge en rijpe huid

€ 99,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen