Medik8 Clarity Peptides

De Medik8 Clarity Peptides is perfect als je huid er dof uitziet en je last hebt van onzuiverheden. Het belangrijkste ingrediënt is niacinamide (of vitamine B3) dat één van de beste ontstekingsremmende ingrediënten is. Het gaat onzuiverheden tegen en het kalmeert de geïrriteerde en rode huid. Ook geeft het de huid een subtiele gloed en het helpt om hyperpigmentatie te verminderen. Crystalide peptiden ondersteunen de vernieuwing van de huid en dragen bij aan een egale en stralende teint. Zink PCA reguleert de talgproductie, het ondersteunt het herstelproces van de huid en het vermindert ontstekingen. Zo wordt het ontstaan van onzuiverheden voorkomen. Hyaluronzuur trekt water uit de lucht aan en houdt het vast in de huid, zodat zij soepel en gehydrateerd blijft. N-acetyl-glucosamine remt de vorming van pigment en zorgt zo voor een egalere teint.

Totale inhoud: 50 ml

Huidtype: Alle, vermoeide en doffe huid

€ 64,50


Medik8 Liquid Peptides

De Medik8 Liquid Peptides vermindert tekenen van huidveroudering en maakt de huid steviger. De formule bestaat voor 30% uit peptiden, die de aanmaak van collageen stimuleren. Dankzij de slimme technologie worden de peptiden naar de delen van de huid gebracht die daar de meeste behoefte aan hebben. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid is vitaler.

Totale inhoud: 30 ml

Huidtype: Alle, vermoeide en doffe huid

€ 66,95

Medik8 Copper PCA Peptides

Medik8 Copper PCA Peptides is hét product waarmee jij je huid effectief beschermt tegen vrije radicalen. Vrije radicalen reageren met de huidcellen en veroorzaken schade, die uiteindelijk leidt tot vroegtijdige huidveroudering. Copper PCA is een gepatenteerd ingrediënt waarvan de antioxidatieve werking maar liefst 40 keer krachtiger is dan die van vitamine C. Copper PCA, samen met andere ingrediënten rijk aan antioxidanten (zoals vitamine E), neutraliseert vrije radicalen en voorkomt dat de huidcellen beschadigd worden. Een huidverjongend complex van diverse peptiden stimuleert de collageenproductie, om de huid te verstevigen en te liften. De speciale verpakking bevat 2 componenten. Dit voorkomt dat de ingrediënten te vroeg gemengd worden en ze hun werking verliezen. Een krachtige en doeltreffende formule wordt zo gegarandeerd!

Totale inhoud: 30 ml

Huidtype: Alle, vermoeide en doffe huid

€ 86,00