Medik8 Natural Clay Mask

Medik8 Natural Clay Mask is een zuiverend, rijk voedend, natuurlijk kleimasker dat de huid verjongt, verfrist en verzacht.Verstopte poriën worden voorkomen en kalmeren en helen plantenextracten de huid. Geschikt voor alle huidtypes

LET OP: De naam en verpakking van de Medik8 Clay Mask is veranderd in Medik8Natural Clay Mask. De samenstelling en werking zijn echter exact hetzelfde gebleven!

Totale inhoud: 75 ml

Huidtype: Alle, vette en verstopte huid

€ 41,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask

Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask is een verzachtend en voedend vliesmasker en een ultieme SOS-behandeling voor de huid die behoefte heeft aan hydratatie. De huid wordt direct gehydrateerd, verzacht en opgefrist. Geschikt voor elk huidtype.

Totale inhoud doos: 6 stuks

Kan ook per stuk besteld worden

Huidtype: Alle, vette en verstopte huid

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


Medik8 Charcoal Mask Kit

Activated Charcoal Refining Mask van Medik8 is een houtskool masker met een frisse geur. Onzuiverheden worden verwijderd zodat er een prachtig gladde, verfijnde en heldere huid tevoorschijn komt.

Totale inhoud:  4 Stuks + Bowl

Huidtype: Alle, vette en verstopte huid

€ 61,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Medik8 H.E.O. Mask

Medik8 H.E.O. Mask is een intensief hydraterend, 2-stappen nachtmasker voor alle huidtypen, vooral voor de zeer droge of vochtarme huid. De perfect gebalanceerde formule hydrateert op 3 verschillende manieren, gedurende de gehele nacht. Je zal ontwaken met een soepele, zachte en zichtbaar 'vollere' huid.

Medik8 H.E.O. Mask is dé oplossing voor elke huid die een (chronisch) tekort aan vocht heeft. Standaard moisturisers richten zich op twee van de volgende oplossingen: het verhogen van het vochtgehalte in de huid, voorkomen dat het vocht naar het huidoppervlak gaat of verdamping van vocht minimaliseren. Het H.E.O. masker combineert alle drie de oplossingen voor een optimale hydratatie. 

GEBRUIK

Reinig je huid 's avonds en gebruik het masker als de laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Breng eerst de blauwe gel aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Vermijd de huid rondom de ogen. Laat de gel een paar minuten intrekken. Breng vervolgens met zachte, masserende bewegingen de witte crème aan op dezelfde delen van de huid. Laat het masker de gehele nacht inwerken en reinig je gezicht de volgende ochtend zoals gewoonlijk. Gebruik het masker 2 à 3 keer per week of zo vaak als nodig. 

RESULTAAT

Een intensief gehydrateerde huid, die zacht, soepel en vol aanvoelt. 

 

UITGELICHTE INGREDIËNTEN

 • Hyaluronzuur - Kan tot 1000 keer het eigen gewicht in vocht vasthouden en heeft een intensief hydraterende werking
 • Glycerine - Hydrateert intensief en heeft een verzachtende werking
 • Squalaan - Hydrateert de huid intensief en helpt de natuurlijke huidbalans te herstellen
 • Urea/Ureum - Hydrateert en exfolieert op milde wijze en draagt bij aan een zachte, soepele huid
 • Ceramiden - Lipiden die bijdragen aan een gezonde huidbarrière en vochtverlies voorkomen, voor een zachte en soepele huid.

Gebruik

 1. Reinig de huid met een cleanser van Medik8.
 2. Breng je favoriete serum aan.
 3. Breng stap 1 (blauwe gel) aan en laat dit enkele minuten intrekken.
 4. Breng hierover stap 2 (witte creme) aan en laat dit gedurende de nacht intrekken.
 5. Niet op de ogen gebruiken.

 Inhoud : 100 ml (2x 50 ml)

Huidtype: Alle, vette en verstopte huid

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen