'' Als klein meisje had ik maar één grote droom!

Een eigen schoonheidssalon openen! ''

 

Tien jaar geleden heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Ik heb altijd de ambitie gehad om in de toekomst een schoonheidssalon te openen.

En nu tien jaar later kan ik met trots zeggen dat dit is gelukt!

 

In september 2016 opende De Beautyspecialiste in Almere-stad.

Een gezellige salon waar persoonlijke aandacht centraal staat! Dat begint met een kopje warme thee bij binnenkomst, waarna je mag plaats nemen op een heerlijke verwarmde stoel.

 

Alles staat in het teken van kwaliteit, ontspanning en rust. Maar ook voor huidverbetering ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen, chemische peelings en microneedling, en blijven ons ontwikkelen door het regelmatig volgen van trainingen en specialisaties.

 

Mijn naam is Wendy te Nijenhuis. Ik woon samen met mijn man en 2 dochters in Lelystad. Vanaf jongs af aan wilde ik graag een eigen schoonheidssalon! Na het behalen van mijn diploma als schoonheidsspecialiste en make-up artist, heb ik ruime ervaring opgedaan bij diverse schoonheidssalons. Na een aantal jaar begon het toch te kriebelen en wilde ik graag een eigen salon openen gericht op het verbeteren van de huid !Ik heb mij gespecialiseerd in diverse huidproblemen zoals acné en rosacea, en hyperpigmentatie. 

 

Boek nu!