Behandelingen

Vrijblijvende intake gesprek + huidanalyse       

Laat je informeren door onze schoonheidsspecialiste. Samen kijken wij dieper in de huid met onze skinscope. Hiermee kunnen wij een passend behandel en product advies afgeven.

15 minuten - gratis

Spotremover Coagulatie     

 

Het verwijderen van steelwratjes, ouderdomsvlekken, bloedblaasjes, bindweefsel woekeringen of andere onregelmatigheden.

*Coagulatie werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom wat wordt omgezet in warmte. Het te behandelen gebied wordt met een speciale naald aangestipt en de warmte zorgt ervoor dat de oneffenheid binnen enkele minuten verdwijnt. Dit zorgt voor een direct resultaat.

15 minuten - €25,00

Superfacial Peel       

Een fruitzuur enzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi! Een echte oppepper voor de huid!

Huidanalyse  - dubbele reiniging - hot towel - superfacial peel met warme stoom - onzuiverheden verwijderen - antioxidanten - dagcreme en thuisadvies.

*Fruitenzymen verteren dode huidcellen en leggen jongere huidlagen bloot op een milde, voor de huid niet irriterende manier. De werking is heel anders dan dat van AHA peelingen (alfahydroxyzuren). Een enzympeeling lost de bovenste huidlagen van de opperhuid op milde wijze op en versnelt zo het natuurlijke exfoliatieproces, waardoor celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid elastischer en de huidstructuur fijner wordt, en verstopte poriën worden gereinigd.

30 minuten - €30,00

Medik8 Lightpeel  

Een milde peeling voor acné en de licht gerimpelde huid. De Lightpeel verminderd tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtallig talg.

Huidanalyse  - dubbele reiniging - hot towel  - onzuiverheden verwijderen - Medik8 Lightpeel  - antioxidanten - dagcreme +SPF en thuisadvies.

*Peelings maken de huid zachter, egaler en gladder. Ze voorkomen de vorming van mee-eters en puistjes en zorgen voor de verhoging van de opname van huidverzorgingsproducten.

30 minuten - €59,00

Acné behandeling

Een intensieve behandeling gericht op het uitreinigen van onzuiverheden!

Huidanalyse  - dubbele reiniging - hot towel  - onzuiverheden verwijderen - fruitzuren  - antioxidanten - dagcreme en thuisadvies.

45 minuten - €59,00